Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική
Χαιρετισμός Δημάρχου PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 02 Αύγουστος 2008 00:35

Αρμουτάκης ΓεώργιοςΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο όχι μόνο στη σωστή διαχείριση των τοπικών υποθέσεων αλλά και στη διασφάλιση όρων και προϋποθέσεων για ευρύτερες κοινωνικo-πολιτικές συναινέσεις.

Με την παρουσία του Δήμου μας στο διαδίκτυο, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε μια καινούρια , σύγχρονη και αποτελεσματική επικοινωνία με τους δημότες μας αλλά και με τους επισκέπτες μας.

O Δήμος Φαιστού με τις νέες υπηρεσίες και το ευρυζωνικό δίκτυο, οι ενέργειές μας, οι πρωτοβουλίες μας, θα σας γίνονται γνωστές έτσι ώστε να μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε πιο ενεργά και οι απόψεις σας να μας βοηθούν στο έργο μας.

Ο Δήμος μας με την ιστοσελίδα του μπαίνει στον σύγχρονο τρόπο διακυβέρνησης, πληροφόρησης και επικοινωνίας και ο στόχος μας είναι να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο.
Με χαρά περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας, τις ιδέες σας τα σχόλια σας για τις προτεραιότητες και τις προοπτικές του Δήμου μας γενικότερα.

 

Γεώργιος Αρμουτάκης
Δήμαρχος Μοιρών

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg