Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανακοίνωση Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη για Εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Ανακοίνωση Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη για Εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2021 13:54
Η σημερινή ημέρα, είναι μία από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές ημέρες για κάθε υποψήφια και κάθε υποψήφιο που κατάφερε να δει κόπους ετών να ανταμείβονται μέσα στις πιο αντίξοες υγειονομικά και κατά συνέπεια κοινωνικά συνθήκες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσες και όσους κατάφεραν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κι αρχίζουν ένα νέο ταξίδι διεύρυνσης των οριζόντων και της γνώσης τους. Η πορεία είναι δύσκολη, αλλά και μαγευτική.


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις οικογένειες των επιτυχόντων, αλλά και στους δασκάλους τους, που προχώρησαν σε υπερβάσεις για την μόρφωση των παιδιών και που συνεχίζουν το δικό τους σιωπηλό αγώνα, σε μια πορεία παροχής γνώσης για την επόμενη γενιά.


Για ορισμένους βέβαια, το όνειρο εισαγωγής στα ελληνικά πανεπιστήμια, δεν υλοποιήθηκε. Τα όνειρα όμως δεν σταματούν κι οι επιτυχίες ανήκουν σ' εκείνους που μπορούν και συνεχίζουν να ονειρεύονται. Το ταξίδι για όλους τώρα ξεκινά. Είναι στο χέρι του καθένα να του δώσει αξία, ανεξάρτητα από φουρτούνες ή καθαρούς ουρανούς.

 

att00004.png

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg