Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Άμεση Λύση στο Αλιευτικό Καταφύγιο Καλών Λιμένων
Άμεση Λύση στο Αλιευτικό Καταφύγιο Καλών Λιμένων PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 08 Ιούλιος 2021 08:33

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Φαιστού σε σχέση με το ζήτημα που είχε ανακύψει στους Καλούς Λιμένες, όπου η άνοδος στη στάθμη της θάλασσας μετέφερε άμμο και φερτά υλικά στο αλιευτικό καταφύγιο.

Μετά από εντολή του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη και την εποπτεία κλιμακίου του Δήμου με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ιπποκράτη Σκατζάκη, όχι μόνο απομακρύνθηκαν τα φερτά υλικά, αλλά και πραγματοποιήθηκε εμβάθυνση του λιμένα προκειμένου να είναι ευκολότερη η είσοδος και έξοδος πλωτών σκαφών.

Η Δημοτική Αρχή έχει στόχο να συνεχίσει τις εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης στην περιοχή γι' αυτό και καλεί όλους τους ιδιοκτήτες που έχουν αποθέσει στο χώρο του λιμένα σκάφη, τρέιλερ ή λοιπά υλικά να τα απομακρύνουν με δίκη τους ευθύνη, σε διάστημα το αργότερο δέκα ημερών. Εφόσον δεν έχουν απομακρυνθεί ως τότε, θα απομακρυνθούν από συνεργεία της Δημοτικής Αρχής.

«Προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία κι όπου μπορούμε να παρεμβαίνουμε άμεσα» ανέφερε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:
«Με προγραμματισμό και καλή συνεργασία θεωρούμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να επιλύονται όλα τα προβλήματα».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ιπποκράτης Σκαντζάκης ανέφερε:

«Στόχος μας ήταν μια άμεση και γρήγορη λύση, σύμφωνα με την οποία δεν θα υπήρχε επανάληψη του προβλήματος. Νομίζουμε ότι αυτό έχει επιτευχθεί και δεν θα έχουμε τουλάχιστον για ολόκληρη τη σεζόν κάποιο ζήτημα».

 

 

att00007.jpg

att00004.jpg

att00010.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg