Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εμβολιάσου Τώρα! Νέο Κοινωνικό Μήνυμα για τους Εμβολιασμούς από την Περιφέρεια Κρήτης
Εμβολιάσου Τώρα! Νέο Κοινωνικό Μήνυμα για τους Εμβολιασμούς από την Περιφέρεια Κρήτης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2021 09:19
Με ένα νέο κοινωνικό μήνυμα η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζει την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της Κρήτης.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ύστερα από την εμφάνιση κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» στην Κρήτη, «αυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Η διασπορά της μετάλλαξης «Δέλτα» εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία του πληθυσμού, για το σύστημα υγείας, για τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στο νησί μας. Όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας εμβολιαστούν άμεσα, τόσο γρηγορότερα θα κάνουμε το άλμα προς την ελευθερία. Ως Περιφέρεια Κρήτης, απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους. Το εμβόλιο αποτελεί την ισχυρότερη ασπίδα απέναντι στον Covid-19. Αυτήν την κατάκτηση της επιστήμης, οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε. Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι ραντεβού με τη ζωή μας».

emvoliasmos2.jpg

 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

emvoliasmos.jpg

 

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg